the Reconnection

Voor wie is Reconnection

Op deze pagina staan een aantal redenen en vragen die je kunnen helpen te beoordelen of Reconnectie iets voor jou is.

Redenen om een Reconnective Healing te doen

Als je verder wilt met de Reconnection opleiding

Als je de inwijdingen wilt gebruiken om (RHFP, RCP) certificaten te halen bij Erik Pearl, lees dan het verhaal op deze certificering uitleg pagina.

Eric Pearl heeft namelijk in 2016 de voorwaarden veranderd, waardoor ik niet meer ben gecertificeerd door ‘the Reconnection LCC’.
Ik geef nog wel Reconnectieve healingen en Reconnectie.

Verschil Reconnective Healing en Reconnection

Het verschil tussen Reconnective Healing en Reconnectie (de afstemming) ligt vooral in de intentie. De intentie van Reconnective Healing is in wezen om te genezen, of het nou lichamelijk, mentaal of emotioneel is, of op welk niveau dan ook. En om een niveau van genezing te bereiken die door Reconnective Healing wordt geschapen zul je, tot op zekere hoogte, een reconnectie ervaren als onderdeel van het proces. Het is deze ‘Reconnectie’ die Reconnective Healing zo ontzettend veel meer laat zijn dan de healing’technieken’ die we tot nu toe hebben gekend.

Het is de intentie van Reconnectie (de afstemming) om ons volledig in onze inherente verbinding met het universum te brengen. Deze ervaring wordt in twee sessies gerealiseerd, meestal het ontvangen van jouw Persoonlijke Reconnectie genoemd. En om het niveau van verbinding die via Reconnectie wordt voorgebracht te bereiken, zul je uiteraard tot op zekere hoogte, 1 tot 3 healings ervaren als onderdeel van het proces.

En alhoewel deze twee geen totaal verschillende processen zijn, moet je om volledig profijt te trekken van allebei, je Reconnective Healing sessies en je persoonlijke Reconnectiesessies apart ondergaan, op verschillende momenten.

Vraag over Reconnective Healing

“Werkt Reconnective Healing alleen maar bij lichamelijke problemen of ook bij psychische problemen?”

Genezing is een terugkeer naar balans. Iedere kwaal is een combinatie van lichamelijke, mentale, spirituele en emotionele factoren. We classificeren het aan de hand van het meest op de voorgrond tredende kenmerk. Reconnective Healing ‘behandelt’ niet iets specifieks. Als je jezelf toestaat weer in balans te komen tijdens een sessie, zoals veel mensen doen, dan gebeurt dat. Het gebeurt gewoon.