the Reconnection

Persoonlijke Reconnectie (Reconnection)

Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

Een afstemming met Reconnectie zorgt ervoor dat de meridianen in ons lichaam weer worden verbonden met de meridianen of energie/licht/informatie lijnen van het universum.

Reconnectie

‘Persoonlijke Reconnectie’ of in het engels: ‘Reconnection’ brengt “nieuwe” axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties in de vorm van energie, licht en informatie te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie.

Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basis energie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijk lichaam. Je kunt dit zien als een perfecte blauwdruk van ieder uniek mens in verbinding met het Universum.

Dit houdt tevens een opnieuw verbinden van onze DNA strengen in en zorgt voor re-integratie van onze “snaren” (zich tegelijkertijd voordoende parallelledimensies van de werkelijkheid).

Bestaat uit twee sessies

Persoonlijke Reconnectie vindt plaats in twee sessies, bij voorkeur op twee achtereenvolgende dagen, in ieder geval binnen 3 dagen. Deze sessies duren ieder ongeveer een uur.

Bijdrage

De bijdrage voor het ontvangen van Reconnection bedraagt €333,- Dit bedrag is bij alle Reconnectieve healers gelijk en benadrukt het getal 3, hetgeen zowel in de spirituele wereld als in de natuur als in vele religies staat voor eenheid.

Betaling contant of overgemaakt voor aanvang van de Healing of Reconnectie op rekeningnummer (op aanvraag) ten name van Y.E.M. Oosterholt, Aduard.

Eén keer in je leven

Reconnection is iets dat je één keer in je leven meemaakt. Het is een zeer bijzondere levensveranderende ervaring waar je heel bewust voor kunt kiezen.

Het is niet nodig om tijdens Reconnection iets speciaals te doen of te denken. Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnection echt maakt.

Als je de inwijdingen wilt gebruiken om (RHFP, RCP) certificaten te halen bij Erik Pearl, lees dan het verhaal over de certificering uitleg.