the Reconnection

Reconnective Healing

Yvonne geeft een Reconnectie behandeling

Het is een healing liggend op de massagetafel met kleding aan. Je wordt niet aangeraakt, maar de handen blijven een stuk boven je. Dat kan tintelingen veroorzaken in je lichaam; warmte; koude of een druk. Iedereen voelt dat anders en er zijn geen regels voor. Er gebeurt dat wat nodig is en daar hebben wij verder geen invloed op.

Yvonne geeft de Reconnective Healing volgens de methode Eric Pearl (de schrijver van het boek: De Reconnectie “heel anderen, heel jezelf”).

Frequentie afstemming

Reconnective Healing is een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnectieve Healing onderscheidt zich heel duidelijk van andere soorten healingen en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Informatie over Reconnective Healing

Reconnection Groningen - Ton behandelt

Draag comfortabele kleding, houd in gedachten dat je tijdens de sessie op je rug op een behandeltafel ligt. Probeer zo open mogelijk te liggen, zodat je kan toelaten wat zich aandient. Tijdens een sessie is het niet nodig om je te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Wees ontvankelijk voor de ervaring in het besef dat je deelneemt aan een helend, apart en positief proces dat jou in de toekomst datgene geeft wat je op dat moment nodig hebt.

Tijdsduur en Bijdrage

Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 60 minuten en we vragen een bijdrage van €60,- per sessie. Eén tot drie sessies wordt aanbevolen voordat je de afstemming ondergaat. Je kunt natuurlijk meerdere healings ondergaan. Heb je een minimum inkomen of ben je student dan zijn drie sessies € 165,00

Betaling kan contant, via een Tikkie of overgemaakt voor aanvang van de Healing of Reconnectie op rekeningnummer (op aanvraag) ten name van Y.E.M. Oosterholt, Aduard.